TV Paprika prezintă grila şi recomandările de programe pe august 2020: evadare în Italia şi Australia

0
1504

TV Paprika ne pregăteşte noi programe culinare interesante pentru luna august 2020 şi vom avea incursiuni în bucătăria şi cultura italiană şi australiană. Vom vedea noi sezoane ale emisiunii „Evadare în Italia cu Gino”, dar şi „River Cottage în Australia”. Mai multe detalii aveţi mai jos.

Pe 3 august de la ora 20:55 începe „Evadare în Italia cu Gino” sezonul 6. În această ediţie Gino ne invită pe coastele Italiei şi ne prezintă diversitatea mâncărurilor italiene şi aflăm că modul în care se cultivă cerealele influenţează masiv gustul pastelor. Şi apa locală şi condimentele schimbă total ceea ce înţelegem prin „la vera pasta”. Pe 13 august la ora 20:55 începe sezonul 7 al acestei producţii, în care acelaşi mastru bucătar Gino D’Acampo porneşte în aventuri în ţara sa natală, Italia.

Va vizita regiunile ţării şi împărtăşi semnificaţia fiecărui loc special pentru el. Va pregăti de asemenea cele mai interesante reţete, folosind doar ingrediente locale.

Rămânem în Italia, de această dată cu David Rocco, în emisiunea „Arome italiene cu David Rocco”, care începe pe 25 august. David ajunge în oraşe pe care nu le-a vizitat încă, precum Milano, Verona, Veneţia, Bologna şi Roma. David Rocco este protagonistul unei serii care l-a dus pe tot globul, din Napoli în India şi din Africa în Sicilia. Acest celebrity chef are şi câteva cărţi de gătit şi călătorii la activ, dar şi multiple emisiuni. A fost şi jurat la „Donut Showdown”, „Top Chef Canada” şi „Iron Chef America”. Are şi propria marcă de vin.

În altă ordine de idei, pe 9 august începe la Paprika TV sezonul 4 din „River Cottage în Australia”. Hugh Fearnley-Whittingstall, un celebru bucătar englez, autor culinar şi personalitate TV va duce conceptul bucătăriei sustenabile şi eco friendly în Australia. El a aplicat deja conceptul de auto suficienţă la o fermă din Dorset, apucându-se de agricultură şi creşterea animalelor. Acum predă ştafeta colegului australian Paul West, din Tasmania, care are propriile provocări în gospodăria din New South Wales.

Grila de programe Paprika TV din august mai include şi „Bucătarul cel bun şi bucătarul cel rău”, „Hairy Bikers: Aventura mediteraneana” şi „Ghidul Cărnurilor”, dar şi „Martha Stewart: Lumea Prăjiturilor”.