Toată lumea se gândeşte în acest moment la planurile pentru ziua de mâine, 14 februarie. Ştiţi voi, Valentine’s Day/ Ziua Îndrăgostiţilor. Ei bine, Gault&Millau şi Tazz by eMAG ne propun o campanie specială, numită „Descoperă gustul tău pereche”. 30 de restaurante din comunitatea Gault&Millau din întreaga ţară vor pregăti ceva special în perioada 14-24 februarie pentru utilizatorii platformei de livrare.
Clienţii vor putea opta pentru #perechiinedite, propuse de restaurante, care oferă combinaţii inedite de ingrediente într-un fel de mâncare, sau alăturări inedite de mâncare şi băuturi sau orice alte perechi gastronomice inedite reprezentative pentru filosofia lor de gust. Comenzile se pot face online de la restaurantele participante, direct prin Tazz by eMAG, accesând categoria dedicată campaniei #perechiinedite sau prin identificarea restaurantelor participante pe www.go-mio.ro.
Fiecare dintre restaurantele implicate în campanie are o zi dedicată. Astfel utilizatorii Tazz by eMAG vor putea verifica direct în platformă oferta disponibilă în acea zi şi apoi plasa comenzi cu livrare. Campania se desfăşoară în oraşele Bucureşti, Braşov, Cluj-Napoca, Sibiu şi Timişoara. Bucătarii şi restaurantele participante sunt nume de top ale gastronomiei de la noi. În Bucureşti spre exemplu se vor ocupa de preparate Alexandru Petricean şi Alexandru Dumitru. Aceştia sunt câştigători de titlu Bucătarul Şef al Anului la cele două Gale organizate în 2018 şi 2019 de ghidul Gault&Millau.
Alexandru Petricean este bucătar-şef la restaurantul NOUA, cu conceptul de livrare NOUA Pickup Station, iar Alexandru Dumitru este bucătar-şef la Anika (Cu conceptul de livrare Anika Fried Chicken). Timp de o zi ei vor oferi din spiritul lor creativ utilizatorilor Tazz by eMAG. Li se alătura Radu Ionescu de la Kaiamo, cu conceptul de livrare Kaiamo Kanteen, la rândul său câştigător de premiu Marii Bucătari de Mâine, oferit în 2019 de Gault & Millau.
Pe lista mai sunt restaurante ca PIZZAMANIA, Papila, KANE, Sardin, Samsara, Beautyfood, sau Energiea. Acestea sunt restaurante din Bucureşti, iar din Braşov participă La Ceaun, Dei Fraţi şi Bistro Albert. Din Cluj participă Samsara, Cimbru, Zama Bistro, Indigo şi 25th Downtown.
Iată în ce date veţi putea comanda de la fiecare dintre aceste localuri:
Restaurantele participante și datele corespunzătoare
Bucuresti
- 14 februarie – Anika | Anika Fried Chicken
- 15 februarie – Energiea
- 16 februarie – PIZZAMANIA
- 17 februarie – CheeseUp
- 18 februarie – KAIAMO | Kaiamo Kanteen
- 19 februarie – Beautyfood
- 20 februarie – Sardin
- 21 februarie – NOUA | Noua Pickup Station
- 22 februarie – Samsara
- 23 februarie – Papila
- 24 februarie – KANE
Brasov
- 15 februarie – Dei Frati
- 19 februarie – Bistro Albert
- 24 februarie – La Ceaun
Cluj-Napoca
- 14 februarie – Samsara
- 15 februarie – 25th Downtown
- 19 februarie – Zama Bistro
- 23 februarie – Indigo
- 24 februarie – Cimbru
Sibiu
- 14 februarie – Kombinat
- 16 februarie – Pasaj
- 17 februarie – Cafe Wien
- 18 februarie – Kulinarium
Timisoara
- 16 februarie – Merlot
- 19 februarie – Little Hanoi
- 20 februarie – Homemade
- 21 februarie – Casa Antinori
- 23 februarie – Locanda del Corso
- 24 februarie – Vinto