Lumea se împarte în 2 tipuri de oameni: cei care dorm până târziu şi cei care se scoală odată cu găinile. Primii se vor frustra mereu pentru că ratează specialităţile de mic dejun de la restaurantele fast food şi ajung mereu exact când ele nu se mai servesc. Ei bine Burger King România a lansat un meniu de mic dejun pe care îl poţi consuma oricând.
Se numeşte Late Sleepers Breakfast Combo, costă 29.9 lei şi include un grill grande wrap la alegere (vită, pui, haloumi), un hot brownie, o porţie de cartofi şi o cafea. Toate sunt disponibile pe parcursul zilei, atât în restaurantele BK din toată ţara, cât şi la livrare prin Glovo, Takeaway.com, Foodpanda, Bolt Food şi Tazz by eMAG. Parteneriatul cu Tazz e proaspăt şi BK a intrat acolo de aproximativ o săptămână. Meniurile de mic dejun sunt un mare hit pentru rivali ca McDonald’s şi mai nou şi KFC, iar conceptul de „All Day Breakfast” a început să prindă de ani buni.
Aruncând o privire peste oferta Burger King de mic dejun din alte ţări, văd că ofertele sunt mai generoase. În Singapore spre exemplu meniul de mic dejun de la Burger King include următoarele preparate, la alegere:
- platou cu şuncă de curcan şi omleta cu brânză
- clătite şi cârnaţi
- platou de clătite americane cu sos
- croissant/sandviş cu şuncă şi ou
- croissant/sandviş cu cârnaţi, curcan şi ou
- croissant/sandviş cu bacon, curcan şi ou
- croissant/sandviş cu curcan, cârnat
- croissant/sandviş cu şvaiţer, ciuperci şi ou
- croissant/sandviş cu pui crocant
La începutul lunii decembrie Burger King România a lansat sandvişurile noi cu Bacon şi Cheddar pe care le-am încercat aici şi am fost cam dezamăgiţi de ele, mai ales de lipsa de bacon.