Chef Foa aduce conceptul Stradale la Timişoara, cu un restaurant şi o cafenea nouă

0
2623

Chef Foa îşi va extinde conceptul Stradale şi la Timişoara, odată cu deschiderea unui prim restaurant în urbea de pe Bega, alături de cafeneaua de specialitate Mitzu. Ele se vor găsi la parterul clădirii ISHO Offices, într-o zonă cu trafic crescut, având în vedere prezenţa unor spaţii de birouri acolo.

Stradale se află de peste 6 ani în zona clădirilor de birouri corporate din Bucureşti şi Cluj, oferind un concept unic de mâncare fast-casual. Include meniuri semnate de Chef Foa, gătite live în faţa clienţilor. Această deschidere va aduce şi noi meniuri şi noi concepte de evenimente, adaptate la gusturile locale. Restaurantul cel nou are alocat un spaţiu de 625 de metri pătraţi, cu vedere spre piaţeta interioară. Va fi un mediu ideal pentru un brunch, prânz de afaceri sau cină romantică, de ce nu?

Mitzu, cafenea de specialitate dezvoltată de echipa Flavours va avea o suprafaţă de 139 de metri pătraţi. Include arome atent selecţionate de cafea, dar şi dulciuri home made şi gustări sănătoase. Pe lângă aceste două businessuri, va exista şi segmentul de catering Flavours, care va aduce preparatele semnate de Chef Foa la evenimente din tot oraşul sau în proximitate chiar. În zona pietonală a ansamblului aflată între pavilion şi ISHO Offices va exista şi o terasă pentru socializare şi relaxare.

Dezvoltatorul ISHO a inclus în acelaşi ansamblu şi o grădiniţă, un after school, o brutărie Prospero, Mega Image, bănci OTP şi Raiffeisen, dar şi o farmacie HelpNet.

Flavors a apărut în 2002, ca o companie de catering, care livra mâncare diferită faţă de alte firme de genul. Nici un meniu nu semăna cu altul şi proiectul a evoluat. Flavours a organizat de atunci peste 5000 de evenimente şi a ajuns la peste 2 milioane de clienţi. Chef Foa, pe numele său real Florin Scripca a dus Stradale şi Flavours şi la toate evenimenele mari de Street Food din ultimii ani, gătind în faţa clienţilor cu arome din India, China, dar şi din Italia şi Franţa. În 2018 a deschis The Lunch Society, un nou restaurant Stradale la Cluj.