„Gazda Perfectă” este o nouă emisiune culinară la Antena 1, debutează pe 5 august

0
1863

Încă o emisiune de gătit se alătură peisajului autohton audiovizual. După „Master Chef” şi „Chefi la Cuţite”, acum vom avea şi „Gazda Perfectă”. Show-ul începe pe 5 august de la ora 17:00, fiind clar gândit pentru cei aflaţi în concediu, având în vedere ora difuzării.

Se difuzează de luni până vineri şi aduce următorul format: 5 oameni din ţară, care nu se cunosc trebuie să fie „Gazda Perfectă”. Asta înseamnă că trebuie să omenească musafirii şi să pună în scenă o atmosferă ospitalieră. Ceilalţi 4 vor mânca pe rând în casa câte unui concurent, în fiecare zi a săptămânii. Îmi sună a combinaţie între „Schimb de mame” şi „Cireaşa de pe tort”, dacă mă întrebaţi pe mine.

La finalul mesei concurenţii dau puncte gazdei şi indică ce le-a plăcut şi ce nu. Cine are cel mai mare punctaj la final va primi marele premiu de 10.000 de lei. Emisiunea se inspiră din formatul internaţional „Come dine with me”, difuzat în peste 40 de ţări de pe glob. Sunt variante localizate în Anglia, Italia, Spania sau Franţa. Fiecare concurent încearcă să creeze preparate cât mai sofisticate şi potrivite regiunii din care vine.

Din ce am înţeles prezentatoarea emisiunii de pe Antena 1 va fi Olivia Păunescu, pe care o vedem la Observatorul de la ora 12.