Starbucks vine la Suceava, cu o unitate la Iulius Mall; Au revenit şi paharele roşii de sărbători

1
3323

Eram gata să vă anunţ că Starbucks va ajunge la Suceava şi căutând pe site-ul Starbucks România am găsit alt Breaking News: au revenit paharele roşii + specialităţile de iarnă. Chiar dacă afară e încă toamnă, lumea se pregăteşte de iarnă şi unii împodobesc deja oraşele pentru sărbătorile de iarnă. Hai să vedem cum stăm cu noutăţile.

Primul Starbucks din nordul Moldovei se va deschide în curând, inaugurat în Suceava, la Iulius Mall. Deschiderea are loc chiar astăzi şi sigur se lasă cu oferte speciale la cafea, mai ales că şi eMAG a promis de Black Friday două cafele Starbucks la preţul de una. Grupul polonez AmRest deschide o nouă cafenea în cadrul complexului comercial Iulius Mall din Suceava. Este prima unitate din regiunea de nord a Moldovei şi cafeneaua cu numărul 48 din ţară.

Iulius şi Starbucks mai au parteneriate de gen în alte 4 mall-uri din ţară. Iubitorii de cafea vor putea savura specialităţi precum Starbucks – Caramel Macchiato, Caffe Latte, Cappuccino şi gama Frappuccino. Sunt şi ceaiuri, ciocolată caldă, prăjituri, produse de patiserie, dar şi sucuri naturale şi sandvişuri. Cât despre noile specialităţi de Crăciun, au revenit fix în paharele roşii pe care toată lumea le apreciază.

E vorba despre Gingerbread Latte, Toffee Nut Latte şi Toasted Marshmallow Hot Chocolate. În 2019 Starbucks a mai deschis o cafenea la parterul clădirii The Mark, iar la final de 2018 debuta în Maramureş, la Baia Mare.