KFC inaugurează primul său restaurant din Focşani

1
2332

KFC a trecut pragul de 80 de restaurante în ţara noastră, deschizând locaţia cu numărul 81 la Focşani. Aceasta este prima unitate din localitate, un restaurant de tip drive thru. Este un proiect marca Sphera Franchise Group şi avem detalii despre el mai jos.

Găsiţi noul restaurant în parcarea Focşani Mall, Calea Moldovei nr 32. Clienţii au acces la 58 de locuri la interior şi 36 pe terasă. În total restaurantul pune la bătaie un spaţiu de peste 350 de metri pătraţi. Am înţeles şi că această deschidere de restaurant nu va fi ultima din 2019, iar KFC şi-a exprimat dorinţa de a acoperi toate regiunile din ţară în mod uniform. Luna trecută se deschidea un restaurant KFC în Zalău, în cadrul centrului comercial Value Centre.

Ca preparate noi, lansarea toamnei a fost Crispy Hot Dog, iar recent a venit şi sandvişul Double Down Burger. Sincer să fiu mă gândisem şi eu la această idee: un sandviş fără pâine, bun pentru dieta keto şi pentru cei care vor să evite banalitatea pâinii. Include 2 bucăţi de piept de pui picant sau nepicant, 2 felii de brânză Monterey Jack şi Pepper Jack, dar şi 2 felii de bacon şi sos barbecue. Revenind la noul restaurant, se caută angajaţi cu program de 8 ore pe zi, 6 ore pe zi sau 5 ore pe zi, sau cei care vor un program de weekend.

Sunt curios când şi dacă ajung şi la noi lemnele de foc cu aromă KFC sau lumânările parfumate cu aromă de sosuri KFC. Mai aşteptăm şi variantele vegane de preparate, sandvişul cu gogoşi sau cel cu pufuleţi de brânză.