Brutăriile Paul au început să fie tot mai uşor de găsit în drum spre muncă sau spre casă, aflându-se în mai toate mallurile mari din Bucureşti şi din ţară. Uneori le găsim chiar sub două forme, a simpaticelor rulote cu bunătăţi şi a unui restaurant ceva mai amplu, ca în Băneasa Shopping City. Ei bine, a venit momentul pentru sosirea unei noi colecţii de toamnă-iarnă pentru mic dejun, cunoscută drept „Petit Dejeuner a Porter”.

Pentru a începe ziua în forţă, noul meniu include produse calde, precum omlette, dar şi croquet madame şi oeuf sur plat. Sunt incluse şi gustări sărate, precum croissante cu emmentaler şi prosciutto, baghete sau sandwich tomato-mozzarella. Un produs mai inedit este „eclerul” cu prosciutto crudo şi rucola. Campania Petit Dejeuner a Porter se desfăşoară în toate locaţiile Paul din ţară şi Bucureşti.

Toate se potrivesc de minune cu sucul de portocale şi cafeaua de dimineaţă, iar la desert putem servi o tartă cu fructe de pădure. Ceaiul aromat este de asemenea o idee bună, alături de pain au chocolat sau croissant cu zmeură şi vanilie. Lanţul de brutarii Paul are o tradiţie impresionantă, fiind fondat în 1889 în Franţa. Are peste 10.000 de angajaţi acum şi operează în 29 de ţări.

Totul a pornit de la o afacere de familie în Lille, unde o brutărie a devenit cunoscută pentru pâinea sa fantastică, furnizată magazinelor Auchan şi Monoprix. Trecerea la cuptorul cu lemne în anii 70 a fost atât de populară încât Paul a ajuns în toate marile oraşe din Franţa şi în malluri.