Hotelul KFC s-a deschis şi are pui prăjit la discreţie, cinema privat

0
1093

E una să fii fan al puiului KFC şi alta să fii atât de pasionat de brand încât să cumperi inclusiv lumânările parfumate cu aromă de KFC, sandalele KFC şi mai nou să te cazezi la hotelul KFC. Acesta s-a deschis în Marea Britanie şi avem detalii despre el mai jos.

Iniţiativa a fost pornită de către Hotels.com şi avem de-a face cu o suită pop up la hotelul Shoreditch din Londra. Camera de hotel vine cu un buton pe care dacă apeşi poţi cere aripioare picante toată noaptea, fără limită. Există şi o cameră privată de cinema, dar şi un tonomat de jocuri Hot Winger. Cei care fac rezervare vor fi aduşi la hotel într-un Cadillac negru numit Colonelmobile, după fondatorul KFC, Colonelul Sanders.

Interiorul camerei are în mod clar tematica KFC, cu poza colonelului peste tot, motto-ul „It’s finger licking good” pe perete şi multe perne şi aşternuturi roş-albe. Apare foarte mult în decoraţiunile interioare şi numărul 11, aluzie la cele 11 ierburi şi arome folosite de KFC pentru a îşi condimenta puiul. E şi plin de postere legate de istoria KFC şi statuete cu pui. Butonul prin care cei pui arată precum cel nuclear clişeu din filmele de acum 50 de ani.

Sper totuşi că e şi pat în cameră şi nu doar acea canapea neagră şi atât. Camerele de acest tip vor fi disponibile doar între 18 şi 29 august şi te poţi caza doar o noapte. Înregistrările se fac de pe 11 august, iar o cameră costă 130 de euro pe noapte. Banii merg la KFC Foundation pentru scopuri caritabile.

Rezervările se pot face aici.