Pizza Hut Delivery deschide o nouă unitate la Oradea, o premieră în acea zonă

0
1741

Pizza Hut Delivery a ajuns la Oradea, cu prima sa unitate locală. Aceasta a fost inaugurată recent, în urma unei investiţii de 280.000 de euro. Lanţul de pizerii din State se afla în zona Bihorului de 3 ani, dar doar ca restaurant unde poţi consuma preparatele pe loc, fără livrări.

Pizza Hut Delivery ajunge la 22 de locaţii în ţara noastră odată cu această inaugurare şi cucereşte şi zona de vest a ţării, regiunea Crişana. Acolo nu activa încă. Noul PHD acoperă toate cartierele din Oradea şi este construit într-o zonă accesibilă a oraşului: Lotus Retail Park, Str. Ştefan Octavian Iosif Nr. 7. Unitatea are un spaţiu de 128.5 metri pătraţi şi va livra acasă noile specialităţi de pizza, deserturi şi paste.

Sunt puse la dispoziţia clienţilor oferte de pizza precum Movie Night, Party Menu sau Pizza & Pasta Mix. Pizza Hut Delivery are cea mai dezvoltată reţea de livrări la domiciliu din România şi un meniu care se schimbă des, cam odată la 3-4 luni, cu produse noi sezoniere. În această toamnă se deschidea un PHD şi în Braşov, iar în august în Constanţa. Luna trecută Pizza Hut Delivery începea să includă în meniu şi aripioare, tortilla de ciocolată, coaste şi noi specialităţi de pizza.

A fost pornită şi o campanie cu premii asociate jocului Call of Duty Black Ops 4.