Revelion 2019: Iată ce poţi face în Bucureşti în noaptea de Anul Nou

1
4037

Cei care nu au încă un plan făcut pentru noaptea de Revelion 2019, pot găsi câteva idei mai jos. E vorba despre noaptea de Anul Nou petrecută în Bucureşti şi se lasă cu concerte şi evenimente speciale la câteva dintre marile restaurante, pieţe şi parcuri din Capitală, plus restaurante.

În primul rând trebuie să ştiţi şi cum stăm la infrastructură: transportul în comun va circula toată noaptea, fie că e vorba de metrou sau STB, fostul RATB. În Piaţa Constituţiei are loc un concert organizat de Primăria Capitalei şi cu acces gratuit pentru public. Totul începe la ora 19:30, iar invitatul special este DJ-ul ATB. Pe listă se mai află Smiley, The Motans, Antonia, Irina Rimes sau Dorian Popa.

Va exista şi o scenografie specială ce implică Palatul Parlamentului, probabil inspirată de proiecţiile de la iMapp. Încă o petrecere în aer liber are loc în Parcul Titan din Capitală, sub tutela Primăriei Sectorului 3. Acolo vor cânta Alifantis & ZAN, Byron, Lidia Buble, ROA, Vunk, Paraziţii şi Carla’s Dreams. Totul începe la ora 19:00 şi evenimentul este prezentat de Răzvan Simion, de la „Neaţa”

Mai există şi varianta unui revelion la Berăria H, cu preţ între 450 şi 750 de lei de persoană. Suma include masa tradiţională, cu multiple feluri de mâncare, plus băutura şi concertul la care o vom auzi pe Delia. Mai sunt evenimente şi la City Glam Bucureşti, dar şi la Arenele Române în cort încălzit, unde veţi plăti doar 250 de lei.

Meniul de acolo include bruschete, frigărui, mini tarte cu cremă de bacon şi parmezan şi file de somon. Barul include long drinks, vinuri Budureasca şi Prosecco. Aveţi aici o listă completă de evenimente locale.