McDonald’s va construi un restaurant cu drive thru în zona Pallady din Bucureşti

0
5075

McDonald’s continuă extinderea în Bucureşti, optând pentru o unitate într-o zonă cheie a dezvoltării Capitalei. E vorba despre zona de Est, spre Autostrada Soarelui, Bulevardul Theodor Pallady. În această săptămână Premier Restaurants, operatorul francizei McDonald’s în România a anunţat că a bătut palma cu Dedeman pentru construcţia unui drive thru în zona Pallady.

Noul McDonald’s va fi pe terenul celor de la Dedeman, iar contractul implică un drive thru şi amenajări specifice, inclusiv alei pietonale şi locuri de parcare. Investiţia se ridică la 1.5 milioane de euro şi va fi realizată între martie şi iulie 2021. Restaurantul va avea atât locuri la mese, cât şi servire la ghişeu, direct din maşină. Dedeman deţine un teren de 57.000 de metri pătraţi în zona Pallady, iar zona respectivă e în plină expansiune. Acolo se află o sumedenie de magazine, hypermarketuri, IKEA este la o aruncătură de băţ, la fel şi Auchan, XXLutz, Kaufland Pallady şi o linie de tramvaie, dar şi guri de metrou.

Nu uităm de cartierele rezidenţiale care se tot construiesc acolo, precum Metropolitan Policolor Residence şi Palladium Residence. Sunt şi numeroase sedii de firme, fabrici şi o zonă foarte activă, pentru că la câteva sute de metri mai sus începe judeţul Ilfov şi aceasta este o zonă vitală de tranzit spre şi dinspre Bucureşti. McDonald’s a deschis recent primul său restaurant nou din 2021 şi cel cu numărul 88 din reţea. A debutat pe 31 martie la Braşov, tot cu format drive-thru şi a necesitat o investiţie de 1.7 milioane de euro.

În 2020 compania Premier Capital a investit 1.8 miloane de euro în digitalizarea a 60% din restaurantele lanţului. 88 de restaurante sunt deschise în 27 de oraşe, dintre care 43 sunt restaurante cu McDrive şi 44 de cafenele McCafe. Compania are o echipă de 5000 de angajaţi.